HSP

U Vitezu je osnovano Povjerenstvo Hrvatske stranke prava Herceg Bosne

U Vitezu je osnovano Povjerenstvo Hrvatske stranke prava Herceg Bosne za područje Srednjobosanske županije. Osnivanju Povjerenstva nazočilo je čelništvo HSP HB na čelu s predsjednicom Vesnom Pinjuh, a za stranačkog povjerenika imenovan je dr. Boris Adašević, pedijatar u Hrvatskoj bolnici „Dr. Fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj.

„Razlog za ovaj korak je nezadovoljstvo radom HSP BiH u na općinskim ali i na višim razinama, a nezadovoljstvo je iskazao veliki postotak te stranke čiji sam član i ja bio, poglavito u Vitezu gdje je do sada u HSP HB prešlo čak 90 posto članstva HSP BiH“, kazao je povjerenik dr. Boris Adašević.

Prema njegovim riječima, odmah nakon izbora bit će organizirana skupština podružnice HSP HB za područje Srednjobosanske županije, a paralelno će biti pripremano osnivanje općinskih organizacija.

„Ovo je važan korak u jačanju naše stranke i potvrda da smo na dobrom putu i da ćemo imati snažne podružnice i na srednjobosanskom području“, kazala je predsjednica HSP HB, Vesna Pinjuh.

Prigodnim riječima dužnosnike HSP HB i članove novoizabranog Povjerenstva ove stranke za Srednjobosansku županiju, pozdravio je predsjednik Općinske organizacije HDZ-a BiH, Franjo Rajković.

Predsjednica Pinjuh i dr. Adašević su nakon sastanka pozvali sve pravaše i pravaške obitelji, kojima je na srcu dobrobit Domovine i hrvatskog naroda, da iziđu na Izbore 3. listopada i glasuju za kandidatkinju HDZ-a BiH za člana Predsjedništva BiH Borjanu Krišto i svehrvatsku listu HDZ-a BiH koju sačinjavaju i podupiru sedam hrvatskih političkih stranaka, među kojima i Hrvatska stranka prava Herceg Bosne.

Home Vijesti U Vitezu je osnovano Povjerenstvo Hrvatske stranke prava Herceg Bosne

Spojite se sa nama

Podrška

Dostupni: Ponedjeljak - Petak, 10 AM - 2 PM
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
TEL: 00387 (0)36 313 818