HSP

Prigovor na programski sadržaj

Poštovani,

HSP H-B Odžak u cjelosti podupire rad Radio postaje Odžak i nastoji da se i kroz proračunska sredstva potpomogne rad našeg Radia. 

Međutim, programski sadržaj, sa kojim smo se uz mnogobrojne prigovore stanovnika naše općine uključujući i dijasporu susretali, a danas  (16.03.2014. u 13.39 min) i sami  uvjerili da nije primjeren sadržajem dosadašnjem programu u kojem puštate i dopuštate vrste izvorne glazbe koja uopće ne priliči našim područjima i običajima posavskog kraja odakle se i financirate. Smatramo da takvim sadržajem degradirate kulturu i tradiciju našeg podneblja.

Stoga vas molimo da se prilagodite kao i prije običaju i tradiciji naroda posavskih područja da bi i dalje ostali simpatija ovog naroda. U suprotnom HSP H-B Odžak će već na predstojećim sjednicama OV Odžak prilikom donošenja proračuna općine Odžak za 2014.god., tražiti preispitivanje visine financijske potpore Radio postaji Odžak iz proračuna općine Odžak za grant medija. U ovakvim okolnostima možemo podržati i odžački radio Preporod na kojem možemo slušati izvornu muziku tuzlanskog i podrinjskog kraja ako to već želimo.

 

Želimo Vam mnogo uspjeha u radu, te zahvaljujemo na dosadašnjoj korektnoj suradnji!

Lijep pozdrav,

 

HSP H-B Odžak

 Predsjednik

Slavko Suhalj

 

Home Vijesti Prigovor na programski sadržaj

Spojite se sa nama

Podrška

Dostupni: Ponedjeljak - Petak, 10 AM - 2 PM
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
TEL: 00387 (0)36 313 818