HSP

Pronađeni počinitelji napada na ured HSP Herceg-Bosne u Odžaku

Policija je pronašla počinitelje koji su već dva puta razbijali staklo na uredu HSP-a HB Odžak. Predsjedniku Općinske podružnice HSP-a H-B Slavku Suhalju je već dostavljen poziv za pripremno ročište, koji će u svojstvu svjedoka ujedno i zastupati stranku u interesu materijalnog obeštećenja.

Pošto su počinitelji maloljetnici već i od prije poznati Policiji, te su u pretresu stambenih objekata njihovih roditelja uz priznanje počinjene štete pronađene  i otuđene stvari koje su sebi priskrbili krađom, a što su njihovi roditelji prikrivali, tako da će i roditelji biti pozvani na odgovornost za počinjena djela.

Budući da se nas izravno tiče počinjeno djelo štete na našem objektu a kako su priznali da im je smetala Hrvatska zastava te su izvršili napad na instituciju i narod, tražit ćemo primjereno kažnjavanje istih. Ovakvo ponašanje i netrepeljivost proizilazi iz kućnog odgoja i lošeg društva, te isto tako može izrasti u nacionalističko djelovanje u budućem periodu, što u svakom slučaju predstavlja veliku prijetnju našem društvu.

 

 Predsjednik Općinske podružnice HSP HB Odžak

Slavko Suhalj

Home Vijesti Pronađeni počinitelji napada na ured HSP Herceg-Bosne u Odžaku

Spojite se sa nama

Podrška

Dostupni: Ponedjeljak - Petak, 10 AM - 2 PM
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
TEL: 00387 (0)36 313 818