HSP

Odgovor HSP Herceg-Bosne podružnica Rama Koaliciji HSP BiH – HSS S. Radić

HSP Herceg-Bosne   podružnica Rama,  našla  se u čuđenju pročitavši plaćenu  vjest Koalicije HSP BiH – HSS S.Radić, odnosno, Ivana Fofića kandidata  za načelnika Rame  iz HSP BIH, pozivajući birače da ne nasjedaju  na  nepostojeću stranku  HSP Herceg- Bosne u Rami.

 

Poštovani  gospodine Fofiću!

Nema teorijske mogućnosti  da  hrvatski birači u Rami, za druge ne znamo,  pogriješe između  naše dvije stranke  jer  se  Mi toliko razlikujemo  da  nama to  zvuči  suludo.

HSP Herceg –Bosne  sa  vašim  HSP BIH nema ama baš  ništa zajedničko. Za razliku od vas  Mi poštujemo  izbornu  volju hrvatskih birača u BIH. Mi ne trgujemo sa  hrvatskim  pozicijama u BIH. Mi vjerujemo da Hrvati u BIH, a posebno u  ponosnoj  Rami, ne žele  hrvatske  političare,  niti hrvatske  stranke koje  služe  drugom narodu, a ne svom vlastitom. 

 HSP Herceg –Bosne  je   državotvorna stranka sa jasnim političkim stavom,  koja potpuno razumije realnost   vremena i povijesnih okolnosti  koje utječu na sudbinu i budućnost hrvatskog naroda u BIH.

Vama, Vašoj  stranci  HSP BIH I Koaliciji poručujemo  ne trebate se bojati  HSP Herceg-Bosne  nego  hrvatskih birača u Rami jer Vas dobro poznaju I nisu zaboravili ni ALIJANSU ni PLATFORMU.

 Molimo, prestanite nam  dosađivati,  jer mi smo  dva svijeta različita.

  HSP Herceg-Bosne

Podružnica Rama 

v.d. predsjednica, Nikolina Biloš

Home Vijesti Odgovor HSP Herceg-Bosne podružnica Rama Koaliciji HSP BiH – HSS S. Radić

Spojite se sa nama

Podrška

Dostupni: Ponedjeljak - Petak, 10 AM - 2 PM
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
TEL: 00387 (0)36 313 818