HSP

Ivan Tokić – vječnik HSP Herceg-Bosne u Općinskom vijeću Posušje

Ivan Tokić, vječnik u Općinskom vijeću Posušje, daljni angažman u vijeću nastavlja kao vijećnik HSP Herceg-Bosne, o čemu je kolege u Vijeću informirao pismeno, kako slijedi:

Poštovane kolege,

Želim vas informirati, kao što vam je poznato, do sada sam u ovom vijeću bio vijećnik ispred HSP BiH. S obzirom da sam napustio HSP BiH, o čemu sam informirao nadležna stranačka tijela, obavještavam vas da ću daljnji angažman u vijeću nastaviti kao vijećnik HSP Herceg-Bosne. 

Obveza i dužnost mi je štititi ne samo dignitet i dostojanstvo pravaša nego i svog naroda. Kako se već duže kroz HSP BiH vodi stranačka politika koju kao čovjek, pravaš i hrvat ne mogu i ne želim prihvatiti odlučio sam zbog programa i ciljeva pristupiti u HSP Herceg-Bosne. Ne mogu prihvatiti ulogu prirepka SDP BiH i biti opozicija vlastitom narodu. Na to nemam pravo. HSP BiH nije dobio potporu hrvatskog naroda za zastupanje ni na jednoj razini, a posebno ne ovakvo, i ja volju svog naroda poštujem. Žao mi je što vodstvu  HSP BiH to nije važno. Meni jeste, jer želim zadržati dostojanstvo i ponos.

Naša općina je postala poznata po raznolikim predstavnicima  okupljenim oko istih mentora i matrica sa velikom minutažom na različitim sarajevskim medijima, vrijeme je da mi pravaši i hrvati Posušja  kažemo da su ti i takvi u našoj općini u manjini i da im poručimo i kažemo da se s tim i takvim politikama ne slažemo jer prije svega nisu volja hrvatskog naroda .

Ja to danas želim kazati i stoga je moja odluka konačna i daljnji mandat nastavljam kao vijećnik Hrvatske stranke prava Herceg-Bosna.

S poštovanjem,

Vjećnik Ivan Tokić

Home Vijesti Ivan Tokić – vječnik HSP Herceg-Bosne u Općinskom vijeću Posušje

Spojite se sa nama

Podrška

Dostupni: Ponedjeljak - Petak, 10 AM - 2 PM
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
TEL: 00387 (0)36 313 818