HSP

HSP HB: : Čestitka povodom 8.travnja, 23.obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane (HVO)

Utemeljenje Hrvatskog vijeća obrane (HVO) je najvažnija politička odluka u novijoj povijesti hrvatskog naroda u BiH...

Opširnije...

Uskrsna čestitka HSP Herceg-Bosne

Uskrs je najveći kršćanski blagdan koji hrvatski narod blaguje diljem lijepe naše Domovine, svjedočeći na taj način svoju vjeru i ufanje u Isusa Krista, Sina Božjeg.

Opširnije...

‘Prsten’ i stranke iz RH i BiH za zajednički nastup na izborima

ZAGREB, 05.06.2014. Čelnici hrvatskih političkih stranaka koje djeluju u okviru Hrvatskog narodnog sabora, te nekih drugih stranaka susreli su se jučer u hotelu Sheraton u Zagrebu s čelništvom Prstena, najveće udruge bosanskohercegovačkih Hrvata u Hrvatskoj, a sastanku su nazočili i predstavnici dviju najvećih hrvatskih stranaka HDZ-a i SDP-a te ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Opširnije...

Kandidati HSP Herceg-Bosne na zajedničkim listama HNS-a BiH

Hrvatska stranka prava na Opće izbore 2014. godine izlazi u koaliciji sa strankama okupljenim oko Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine na svim razinama.

Opširnije...

Susret predstavnika HNS-a BiH s predstavnicima udruge Prsten

MOSTAR, 14.4.2014. Predstavnici svih stranka članica HNS-a BiH predvođeni predsjednikom HNS-a BiH prof.dr. Draganom Čovićem susreli su se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru s predstavnicima Udruge Bosanskih Hrvata Prsten (UBH Prsten) koju je predvodio Ilija Tolić predsjednik Udruge.

Opširnije...

Potpisana koalicija HNS-a BiH za Opće izbore 2014. godine

MOSTAR, 23.06.2014. Sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH pod predsjedanjem dr. Dragana Čovića predsjednika HNS-a i HDZ-a BiH održana je danas 23. lipnja 2014. godine u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

Opširnije...

Prigovor na programski sadržaj

Poštovani,

HSP H-B Odžak u cjelosti podupire rad Radio postaje Odžak i nastoji da se i kroz proračunska sredstva potpomogne rad našeg Radia. 

Opširnije...

Održan Okrugli stol Glavnoga vijeća HNS-a

MOSTAR, 05.06.2014 U organizaciji Glavnoga vijeća Hrvatskoga narodnoga sabora održan je danas u Mostaru okrugli stol o temi Narušavanje ustavnih nadležnosti zakonskom regulativom s posebnim osvrtom na područje prostornog planiranja – odnos federalne i županijske razine.

Opširnije...

Priopćenje za javnost

Hrvatima kao konstitutivnom narodu na Ustavu utemeljeno pravo na legitimne političke predstavnike na ključnim institucijama Vlasti nije omogućeno, na način, bilo da im pripadnici drugih konstitutivnih naroda biraju njihove političke predstavnike ili se u Vlasti na pozicijama koje po Ustavu i zakonu pripadaju Hrvatima postavljaju oni politički predstavnici koji nemaju legitimitet hrvatskog biračkog tijela. Obnova rada Hrvatskog narodnog sabora je bio odgovor na majorizaciju nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini poslije Općih izbora 2010. godine.

Opširnije...

Spojite se sa nama

Podrška

Dostupni: Ponedjeljak - Petak, 10 AM - 2 PM
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
TEL: 00387 (0)36 313 818